روز شنبه مورخ 15 شهریور 1399 رییس، دبیر شورا و معاون برنامه ریزی و توسعه کارآفرینی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان با مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان دیدار و گفتگو کردند.
در این جلسه موضوع ایجاد شهرک تخصصی صنایع غذایی به منظور سامان دهی واحدهای خرد صنایع تبدیلی و تکمیلی و حمایت از سرمایه گذاری ها در این بخش و حفظ سلامت تولیدات مربوطه مطرح و مقرر شد، با توجه به این که ایجاد این گونه شهرک های، عمدتاً به صورت مستقیم با مباحث زیست محیطی و بهداشتی مرتبط می باشد، کارگروهی به منظور بررسی موضوع با حضور نمایندگان معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری، اداره کل حفاظت محیط زیست، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان، شرکت شهرک های صنعتی، سازمان جهاد کشاورزی و سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی تشکیل شود تا نسبت به جانمایی شهرک یا نواحی صنعتی مورد نیاز استان، تصمیمات لازم اتخاذ شود.

شایان ذکر است در این جلسه مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان اظهار داشت: این شرکت آمادگی دارد ظرف مدت سه ماه پس از جانمایی دقیق محل احداث شهرک صنایع غذایی؛ نسبت به ایجاد زیرساخت های لازم اقدام نماید.

در این جلسه همچنین بر اساس نامه شماره 16237 مورخ 1399/05/21 مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان، بر لزوم استفاده از کارشناسان صنایع غذایی دارای پروانه اشتغال معتبر در تهیه طرح های توجیهی، فنی و اقتصادی، نقشه های جانمایی و نظارت بر روند ساخت واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی در شهرک های صنعتی تاکید شد.