رییس و معاونان سازمان در جلسهای با مدیر دفتر محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان که روز چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ در محل سازمان برگزار شد، در خصوص تولید و عرضه محصولات گواهی شده کشاورزی تبادل نظر کردند.

رییس سازمان با اشاره به تدوین ضوابط تولید محصولات کشاورزی به روش GAP (عملیات خوب کشاورزی: Good Agriculture Practice) توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی با همکاری سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی و وزارت جهاد کشاورزی برای نخستین بار در کشور، اظهار داشت: استفاده از توان فنی و تخصصی مسوولان فنی و واحدهای گیاهپزشکی در فرایند تولید و مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی در عرضه محصولات گواهی شده؛ لازمه کسب توفیق در این مسیر است.

مهندس تقیپور تاکید کرد در حال حاضر تقاضا برای محصولات گواهی شده در جامعه وجود دارد و باید تلاش کرد این محصولات، با نظارت دقیق مسوولان فنی و شبکه گیاهپزشکی تولید و سلامت آنها توسط آزمایشگاههای مرجع تایید شود و در قالب شبکه توزیع و در مراکز عرضه مستقیم با نظارت دقیق در اختیار هموطنان قرار گرفته و برای مازاد آن نیز باید نگاهی به صادرات این محصولات داشت.

در این جلسه مقرر شد سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی با همکاری دفتر محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان، طی جلسات کارشناسی با مشارکت اعضای سازمان، برنامه اجرایی تولید و عرضه محصولات گواهی شده را تدوین کنند.