جلسه تبیین جایگاه قانونی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان در امور مرتبط با واحدهای صنایع غذایی، تبدیلی و تکمیلی کشاورزی، با حضور رییس، معاونان و مدیران سازمان، نماینده دفتر حمایت و جذب سرمایهگذاری استانداری، مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی و نماینده معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان روز چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ در محل سازمان برگزار شد.
در این جلسه ضمن تبیین وظایف و جایگاه قانونی سازمان در امور مرتبط با واحدهای صنایع غذایی، تبدیلی و تکمیلی کشاورزی، در خصوص موضوعاتی از جمله تهیه طرح توجیهی، فنی و اقتصادی، تهیه نقشه جانمایی، نظارت بر روند احداث و ساخت واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی توسط کارشناسان صنایع غذایی دارای پروانه اشتغال معتبر و استفاده از ظرفیت مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی برای انجام مراحل اداری صدور پروانههای صنایع غذایی تبادل نظر و تصمیماتی اتخاذ شد.
مهندس بقایی، معاون برنامهریزی و توسعه کارآفرینی سازمان با اشاره به اینکه نقش کارشناسان صنایع غذایی دارای پروانه اشتغال در طراحی، نظارت بر احداث واحد و فرایند تولید محصولات غذایی غیرقابل انکار است؛ تاکید کرد: دانش کارشناسان صنایع غذایی ضامن سرمایهگذاریهای واحدهای صنایع غذایی، تبدیلی و تکمیلی کشاورزی است و دستگاه اجرایی مرتبط تلاش کنند زمینه بهرهمندی سرمایهگذاران را از این دانش فراهم آورند.