روز شنبه مورخ 15 شهریور 1399 رییس، دبیر شورا و معاون برنامه ریزی و توسعه کارآفرینی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان با مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان دیدار و گفتگو کردند.
در این جلسه موضوع ایجاد شهرک تخصصی صنایع غذایی به منظور سامان دهی واحدهای خرد صنایع تبدیلی و تکمیلی و حمایت از سرمایه گذاری ها در این بخش و حفظ سلامت تولیدات مربوطه مطرح و مقرر شد، با توجه به این که ایجاد این گونه شهرک های، عمدتاً به صورت مستقیم با مباحث زیست محیطی و بهداشتی مرتبط می باشد، کارگروهی به منظور بررسی موضوع با حضور نمایندگان معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری، اداره کل حفاظت محیط زیست، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان، شرکت شهرک های صنعتی، سازمان جهاد کشاورزی و سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی تشکیل شود تا نسبت به جانمایی شهرک یا نواحی صنعتی مورد نیاز استان، تصمیمات لازم اتخاذ شود.
![](http://agriengs.ir/wp-content/uploads/2020/09/Bagi1-.jpg)
شایان ذکر است در این جلسه مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان اظهار داشت: این شرکت آمادگی دارد ظرف مدت سه ماه پس از جانمایی دقیق محل احداث شهرک صنایع غذایی؛ نسبت به ایجاد زیرساخت های لازم اقدام نماید.
![](http://agriengs.ir/wp-content/uploads/2020/09/Sherkat-Shahrakha-560x800.jpg)
در این جلسه همچنین بر اساس نامه شماره 16237 مورخ 1399/05/21 مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان، بر لزوم استفاده از کارشناسان صنایع غذایی دارای پروانه اشتغال معتبر در تهیه طرح های توجیهی، فنی و اقتصادی، نقشه های جانمایی و نظارت بر روند ساخت واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی در شهرک های صنعتی تاکید شد.