از سوی رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان مطرح شد: درخواست تشکیل کارگروه ملی متشکل از نمایندگان سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و سازمان غذا و داروی کشور برای رفع مشکلات و دغدغه‌های مسوولان فنی صنایع غذایی

مهدی تقی‌پور؛ رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان در نامه‌ای خطاب به رییس سازمان مرکزی ضمن تاکید بر لزوم حمایت از کارشناسان علوم صنایع غذایی و مسوولان فنی واحدها و کارخانجات مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی پیشنهاد تشکیل کارگروهی ملی متشکل از نمایندگان سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و سازمان غذا و داروی کشور را برای بررسی مشکلات و دغدغه‌های مسوولان فنی صنایع غذایی را مطرح کرد.

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان با اشاره به این‌که کارشناسان صنایع غذایی؛ سفیران تامین امنیت و سلامت غذایی کشور بوده و به همین دلیل نیازمند حمایت در همه ابعاد معنوی، اجتماعی، مالی و صنفی می‌باشند تاکید کرد لازم است نگرش و دیدگاه مدیران واحدهای صنایع غذایی، تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی به مسوولان فنی صنایع غذایی اصلاح شود و باید این واقعیت را بپذیرند که ضمانت تایید سلامت محصولات کارخانجات تحت مدیریت ایشان در گرو تایید کارشناسان و مسوولین فنی شاغل در این واحدها است.

تقی‌پور افزود: مشکلات حال حاضر مسوولان فنی واحدها و کارخانجات مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به چهار دسته اصلی:
۱- عدم امنیت و ثبات شغلی
۲- رابطه مستقیم مالی کارفرما و کارشناس
۳- عدم تناسب بین سطح و رتبه‌بندی واحدهای تولیدکننده مواد و فراورده‌های غذایی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با سطح و رتبه مسوول فنی
۴- عدم وجود نظام تعیین دستمزد و حقوق و مزایای مسوولان فنی
تقسیم‌بندی می‌شود که سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، حسب اختیارات قانونی خود می‌تواند نسبت به پیگیری و تحقق مطالبات به حق این کارشناسان اقدام کند.

رییس سازمان اضافه کرد دانش، تخصص و مهارت مسوولان فنی صنایع غذایی علاوه بر تامین سلامت و امنیت غذایی کشور، از ضایعات محصولات کشاورزی در سطح کشور که در چرخه تولید قریب به ۳۰ درصد می‌باشد نیز جلوگیری به عمل آورده و این مهم به ویژه در شرایط اقتصادی کنونی کشور بیش از هر زمان دیگر قابل تامل و نیازمند حمایت است.

مهدی تقی‌پور با اشاره به اقدامات صورت پذیرفته به منظور تقویت جایگاه مسوولان فنی صنایع غذایی در استان اصفهان، در این نامه اظهار داشته است: متاسفانه پیگیری‌های این سازمان از طریق معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان در سطح استان تا کنون نتیجه‌ای در بر نداشته به‌طوری‌که علی‌رغم پیگیری‌های متعدد این سازمان و مکاتبات استانداری اصفهان با معاونت یاد شده تا کنون پاسخی دریافت نشده است و از این‌رو پیشنهاد می‌شود با تشکیل کارگروهی متشکل از نمایندگان دو طرف در سطح ملی تحقق اهداف یاد شده را تسریع بخشد.