ضرورت قطع ارتباط مالی مستقیم کارفرما و مسوولان فنی واحدهای صنایع غذایی

رییس سازمان در دیدار با اعضای هیات مدیره انجمن صنفی مسوولان فنی صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی استان که در تاریخ ۵ آذر ۱۴۰۱ در محل سازمان برگزار شد، با اشاره به ضرورت قطع ارتباط مالی مستقیم کارفرما و مسوولان فنی واحدهای صنایع غذایی اظهار داشت: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان ضمن برقراری تعامل سازنده با معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و اداره کل استاندارد استان در حال پیگیری تحقق این مهم است.

مهدی تقی‌پور در این جلسه که با حضور اعضای شورا و مشاور اقتصادی رییس سازمان برگزار شد، افزود: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی با طراحی و استقرار سامانه‌های الکترونیکی برخط توانسته است خدمات مورد نیاز متقاضیان سرمایه‌گذاری، تولیدکنندگان و بهره‌برداران بخش کشاورزی را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به ایشان ارایه کند و با پیاده‌سازی تعرفه ارایه خدمات فنی و مهندسی بخش کشاورزی در این سامانه ارتباط مالی مستقیم بین بسیاری از عوامل فنی دارای صلاحیت و پروانه اشتغال را با کارفرمایان قطع کرده که این فرصت برای کارشناسان و مسوولان فنی صنایع غذایی نیز فراهم است.

تقی‌پور تاکید کرد مسوولان فنی صنایع غذایی در واحدهای تولیدی، علاوه بر وظایف مشاوره‌ای، دارای وظیفه نظارتی نیز هستند و فعالیت ایشان مستقیماً با سلامت و امنیت غذایی کشور در ارتباط است و پیگیری مطالبات به حق ایشان نیازمند هم‌آهنگی و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی مرتبط در سطح استان و کشور است.

در ابتدای این جلسه نیز نرگس نادیان رییس هیات مدیره انجمن صنفی مسوولان فنی صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی استان، گزارشی از فعالیت‌های این انجمن ارایه کرد و با تاکید بر این‌که سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی نظام‌مندترین حامی کارشناسان صنایع غذایی است، افزود: در سایه تعامل انجمن صنفی و سازمان می‌توان نقش و جایگاه مسوولان فنی صنایع غذایی را بیش از گذشته تبیین کرد و ارتقا داد.