شهرضا، مقصد نخستین سفر شهرستانی رییس، معاونان و اعضای شورا در ششمین دوره شورای سازمان

به گزارش روابط عمومی سازمان رییس، معاونان و اعضای شورای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان روز چهارشنبه مورخ ۱۱ مهر ۱۴۰۳ به دعوت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شهرضا به این شهرستان سفر کردند.

گفتنی است در ابتدای این سفر؛ بازدیدی از واحد تولیدی “پرورش شترمرغ توأم امین” با مساحت تقریبی ۱۵ هکتار و ظرفیت ۱۱۷۰ قطعه شترمرغ با حضور رییس، معاونان و اعضای شورای سازمان، فرماندار شهرضا، مدیر جهاد کشاورزی و همچنین مدیران مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی شهرستان انجام شد.

در ادامه و با حضور رییس و هیأت همراه سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان و همچنین مدیر و مسوول امور باغبانی جهاد کشاورزی شهرستان از واحدهای تولید محصولات گل‌خانه‌ای “گل شاخه‌بُریده‌ی رُز” و همچنین “فلفل دلمه‌ای” دارای مجوزهای صادره توسط سازمان بازدید به عمل آمد.

شایان ذکر است در ادامه‌ی این سفر؛ با حضور در دفاتر مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی “کشت آذر پاسارگاد” و “سیمرغ سپاهان ایرانیان” و “طلایی‌سازان اندیشه چهل‌ستون” (مجری تشریفات صدور مجوزهای تولیدی بخش کشاورزی) از نزدیک روند فعالیت و خدمت‌رسانی کارشناسان این مراکز به بهره‌برداران و مراجعه‌کنندگان مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

لازم به ذکر است برنامه پایانی این سفر شهرستانی؛ حضور در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شهرضا و شرکت در جلسه‌ای با حضور مدیر و مسئولان واحدهای زراعت، باغبانی، دام و طیور و امور اراضی جهاد شهرستان، نماینده اداره منابع طبیعی و نمایندگان تشکل‌های بخش کشاورزی از جمله شرکت‌های تعاونی گوسفندداران، گاوداران و مرغداران شهرستان و همچنین مدیران عامل شرکت‌های تعاونی مهیار و پُرزان بود.

در ابتدای این جلسه مهندس اباذری؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهرضا ضمن عرض خیر مقدم خدمت رییس و اعضای شورای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان و همچنین مدعوین حاضر در جلسه بیان داشت: شهرستان شهرضا با داشتن مساحت تقریبی ۲۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی از جمله ۲۳۰۰ هکتار باغات انار، ۹۰ هکتار گل‌خانه‌ و ۱۳۰ واحد مرغداری فعال یکی از قطب‌های کشاورزی و دامپروری استان محسوب شده که پتانسیل بسیار بالایی به منظور تولید محصولات کشاورزی و به تبع آن تامین امنیت غذایی کشور دارد.

وی ابراز داشت: مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی تحت نظارت سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی از نظر فعالیت حرفه‌ای و تخصصی همراهی و همکاری مستمر با ادارات و دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان داشته و امید است موانع احتمالی تولید در بخش کشاورزی با همفکری و هم‌اندیشی مدیران و مسئولان ارشد ملی و استانی مرتفع شوند.

در ادامه، مدیر مرکز خدمات کشاورزی “سیمرغ سپاهان ایرانیان” به عنوان نماینده انجمن‌های صنفی مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی استان به بیان برخی مشکلات موجود در مسیر خدمت‌رسانی مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی به بهره‌برداران بخش کشاورزی از جمله:
۱- عدم اتصال مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی به شبکه دولت
۲- عدم ابلاغ تعرفه‌های خدمات فنی و مهندسی بخش کشاورزی ابلاغی وزیر جهاد کشاورزی در ابتدای هر سال و مطابق با تورم سالیانه
۳- طولانی شدن بیش از حد زمان پاسخگویی به استعلام‌های مربوط به صدور مجوزهای بخش کشاورزی از طرف ادارات و دستگاه‌های ذی‌صلاح
پرداخت.

در پایان این جلسه مهندس حیدری؛ رییس سازمان پس از شنیدن صحبت‌ها، سوالات و نقطه‌نظرات مسوولان واحد‌های مختلف جهاد کشاورزی شهرستان، مدیران‌عامل و نمایندگان تشکل‌های بخش کشاورزی شهرستان و همچنین مدیران عامل مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی ابراز داشت: وظایف دستگاه حاکمیتی بخش کشاورزی به سه دسته:
۱- سیاست‌گذاری
۲- برنامه‌ریزی کلان
۳- نظارت عالی بر فعالیت‌های تخصصی بخش کشاورزی
تقسیم شده و سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی همواره تلاش کرده تا به عنوان یکی دیگر از متولیان بخش کشاورزی استان؛ همکاری خود را با سازمان جهاد کشاورزی و همچنین مدیریت‌های جهاد کشاورزی در شهرستان‌های استان در بالاترین سطح ممکن حفظ نماید.

وی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم در بخش کشاورزی تحول اساسی ایجاد نماییم باید بتوانیم تفاسیر مناسبی از قوانین حاکم بر بخش کشاورزی داشته باشیم.
مهندس حیدری افزود: در زمینه مشکلات موجود در سامانه‌های بخش کشاورزی مکاتبات و پیگیری‌های متعدد با سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور داشته‌ایم و درصددیم تا مشکلات سامانه‌ای موجود را در کمترین زمان ممکن و با همکاری سازمان مرکزی مرتفع نماییم.

رییس سازمان بیان داشت: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی دروازه ورود سرمایه‌های مردمی به بخش کشاورزی می‌باشد و در همین راستا موظفیم تا بر اساس شعار سال مقام معظم رهبری از حداکثر ظرفیت‌های مردمی کشور در جهت بهبود تولید محصولات کشاورزی و تامین امنیت غذایی استفاده نماییم.

وی تاکید کرد مسئله ابلاغ تعرفه‌های خدمات فنی مهندسی بخش کشاورزی، یکی از دغدغه‌های اصلی سازمان‌ بوده زیرا در صورتی که این تعرفه‌ها در زمان معین؛ یعنی ابتدای هر سال توسط وزارت جهاد کشاورزی ابلاغ شوند، عوامل فنی سازمان می‌توانند با طیب خاطر و بدون دغدغه؛ خدمات کارشناسی و تخصصی خود را به بهره‌برداران و تولیدکنندگان ارایه نمایند.