به گزارش روابط عمومی سازمان، روز جمعه مورخ ۲۱ دی ۱۴۰۳ سالن جلسات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اصفهان میزبان نشستی تخصصی با موضوع “بررسی چالشهای صنعت غذا” بود.
گفتنی است در این جلسه که با حضور دکتر فلسفی؛ نایب رییس کمیسیون کشاورزی و رییس فراکسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، مهندس حیدری؛ رییس و مهندس بابایی؛ معاون آموزشی و فنی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان، اعضای کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی و جمعی از فعالان صنعت غذای استان اصفهان برگزار شد؛ چالشهای صنعت غذا و راههای برون رفت از آن مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.
شایان ذکر است در پایان این نشست مهندس حیدری؛ رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان در جلسه تخصصی ویژه با دکتر فلسفی؛ رییس فراکسیون کشاورزی و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به بیان اقدامات انجام شده توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی به عنوان بزرگترین تشکل تخصصی غیردولتی بخش کشاورزی از جمله صدور مجوزهای تولیدی بخش کشاورزی از قبیل مجوزهای تأسیس و بهرهبرداری گلخانه، قارچ خوراکی، دام، طیور و آبزیان، ساماندهی مسوولان فنی واحدهای گلخانه، دامپروری و گیاهپزشکی، نظارت بر احداث سازههای گلخانهای، برگزاری دورههای آموزشی تخصصی تئوری و عملی و … به منظور ارتقای سطح کمی و کیفی محصولات کشاورزی و به تبع آن تأمین امنیت غذایی کشور پرداخت.
در پایان این جلسه تخصصی؛ دکتر فلسفی با تشکر از اقدامات و پیگیریهای انجام گرفته توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در طول بیش از دو دهه فعالیت تخصصی ابراز داشت: امیدواریم با تلاش و پیگیری بیش از پیش در مجلس شورای اسلامی، زمینه انجام فعالیتهای تخصصی در خصوص خدمترسانی به صنعت کشاورزی کشور توسط فارغالتحصیلان و متخصصان کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست فراهم آید.