برگزاری کمیته استانی کیفیت شیر واحدهای دامی

به گزارش روابط عمومی سازمان، روز یکشنبه مورخ ۷ بهمن ۱۴۰۳ جلسه کمیته استانی کیفیت شیر واحدهای دامی با هدف بررسی وضعیت بهداشت و کیفیت شیر تولیدی و همچنین ارتقای ساختارهای دامداری، با حضور معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی، مدیرعامل اتحادیه دامداران استان، کارشناس مسوول دام و طیور سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان و جمعی از کارشناسان و فعالان این حوزه در محل سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شد.

گفتنی است در این نشست، دکتر ایران دوست؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی ضمن تأکید بر اهمیت کیفیت شیر در سلامت جامعه و توسعه پایدار صنعت لبنیات، اظهار داشت: توجه به بهداشت جایگاه دام، بهبود ساختارهای دامداری و نظارت بر تهیه و اجرای نقشه‌های ساختمانی به روز؛ برای بهبود کیفیت شیر نقش بسزایی در افزایش بهره‌وری و کیفیت تولیدات دامی دارد.

وی افزود: اصلاح زیرساخت‌های دامداری، استفاده از فناوری‌های نوین در تولید شیر و رعایت استانداردهای بهداشتی، از جمله راهکارهای اساسی برای ارتقای کیفیت و کاهش مشکلات صنعت دامپروری می‌باشد.