رییس و معاونان سازمان در جلسهای با مدیر دفتر محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان که روز چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ در محل سازمان برگزار شد، در خصوص تولید و عرضه محصولات گواهی شده کشاورزی تبادل نظر کردند.
![](http://agriengs.ir/wp-content/uploads/2020/06/1-2.jpg)
رییس سازمان با اشاره به تدوین ضوابط تولید محصولات کشاورزی به روش GAP (عملیات خوب کشاورزی: Good Agriculture Practice) توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی با همکاری سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی و وزارت جهاد کشاورزی برای نخستین بار در کشور، اظهار داشت: استفاده از توان فنی و تخصصی مسوولان فنی و واحدهای گیاهپزشکی در فرایند تولید و مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی در عرضه محصولات گواهی شده؛ لازمه کسب توفیق در این مسیر است.
![](http://agriengs.ir/wp-content/uploads/2020/06/4.jpg)
مهندس تقیپور تاکید کرد در حال حاضر تقاضا برای محصولات گواهی شده در جامعه وجود دارد و باید تلاش کرد این محصولات، با نظارت دقیق مسوولان فنی و شبکه گیاهپزشکی تولید و سلامت آنها توسط آزمایشگاههای مرجع تایید شود و در قالب شبکه توزیع و در مراکز عرضه مستقیم با نظارت دقیق در اختیار هموطنان قرار گرفته و برای مازاد آن نیز باید نگاهی به صادرات این محصولات داشت.
![](http://agriengs.ir/wp-content/uploads/2020/06/2-2.jpg)
در این جلسه مقرر شد سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی با همکاری دفتر محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان، طی جلسات کارشناسی با مشارکت اعضای سازمان، برنامه اجرایی تولید و عرضه محصولات گواهی شده را تدوین کنند.