پیشرفت‌های کمی و کیفی در تولید محصولات غذایی، نتیجه نفوذ علم و دانش در بخش کشاورزی

به گزارش روابط عمومی سازمان، مهندس حیدری؛ رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان در نخستین کنفرانس ملی توسعه در کشاورزی، علوم دام و صنایع غذایی که روز دوشنبه مورخ ۵ خرداد ۱۴۰۴ در محل سالن همایش‌های امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان (خوراسگان) و با حضور مدیرکل استاندارد، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، رییس و معاون دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اصفهان، برخی از اساتید و پیشکسوتان کشاورزی دانشگاه و همچنین جمع کثیری از دانشجویان و علاقه‌مندان به کشاورزی برگزار شد؛ با بیان این مطلب که امروزه دستیابی به محصولات غذایی با کیفیت مناسب و مطلوب به منظور تأمین امنیت غذایی یکی از ملزومات اساسی جامعه می‌باشد؛ ابراز داشت: تأمین امنیت غذایی و ایجاد آرامش در جامعه مدیون نفوذ دانش و تخصص در بخش کشاورزی بوده و خواهد بود.

وی افزود: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی با هدف هویت‌بخشی به مهندسان و متخصصان کشاورزی؛ همواره و در طول دو دهه گذشته زمینه بسترسازی اشتغال اعضاء و فارغ‌التحصیلان این بخش را پیگیری نموده و در این راه به موفقیت‌های چشمگیری دست‌ یافته است.

لازم به ذکر است نخستین کنفرانس ملی توسعه در کشاورزی، علوم دام و صنایع غذایی با رویکرد ارتقاء کیفیت، سلامت و امنیت غذا و به همت معاونت پژوهشی و فناوری و همچنین دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان برگزار شده است.

شایان ذکر است در حاشیه برگزاری این کنفرانس ملی؛ میز خدمت و دفتر سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان در دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان (خوراسگان) با حضور رییس و مدیر حوزه ریاست سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان، نماینده سازمان نظام مهندسی کشاورزی در دانشگاه و همچنین رییس و معاون دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.