برگزاری رویداد امنیت غذایی و راه‌های کاهش مصرف آنتی بیوتیک و واکسن‌های دامی

به گزارش روابط عمومی سازمان، رویداد استارت‌آپی “امنیت غذایی و راهکارهای کاهش مصرف آنتی بیوتیک و واکسن‌های دامی” توسط شرکت تعاونی فاتح و با همکاری و حمایت سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان روز دوشنبه مورخ 24 بهمن 1401 در محل سالن همایش‌های شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار شد.

گفتنی است تعداد 24 طرح پژوهشی و تحقیقاتی به دبیرخانه این رویداد ارسال شده که پس از بررسی و انجام داوری بر روی طرح‌های ارسالی؛ تعداد 3 طرح به عنوان طرح‌های برگزیده انتخاب شدند.

لازم به ذکر است نفرات برتر این رویداد به شرح ذیل می‌باشند:

سرکار خانم دکتر مرضیه برجیان  با ارایه طرح “تولید ترکیب نگه‌دارنده آنتی باکتریال لاکتی زایم” به عنوان نفر اول

سرکار خانم دکتر مریم شهرکی با ارایه طرح “ضدعفونی‏ کننده موثر پستان گاو قبل و بعد از شیردوشی” به عنوان نفر دوم

جناب آقای دکتر عباس سلیمانی با ارایه طرح “استفاده از باکتریوفاژها به عنوان جایگزین درمان های آنتی بیوتیکی” به عنوان نفر سوم

شایان ذکر است یکی از برنامه‌های مدون سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای افزایش سطح کمی و کیفی محصولات بخش کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست می‌باشد که در سال‌های اخیر به منظور تحقق این امر اقدامات مهمی از قبیل برگزاری رویدادهای فناورشو و ایده بازار توسط سازمان انجام گرفته است.