سامان‌دهی فعالیت‌های فنی و مهندسی کارشناسان صنایع غذایی

در جلسه هم‌اندیشی سامان‌دهی فعالیت‌های فنی و مهندسی کارشناسان صنایع غذایی عضو سازمان که با حضور رییس، نایب رییس، دبیر، معاون آموزشی و فنی و مدیر اداری و مالی سازمان، رییس انجمن صنفی مسوولین فنی صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی استان و تعدادی از کارشناسان صنایع غذایی عضو سازمان برگزار شد، در خصوص موضوعاتی از قبیل:

  • حق‌الزحمه مسوولان فنی صنایع غذایی
  • قراردادهای همکاری واحدهای صنایع غذایی، تبدیلی و تکمیلی کشاورزی با مسوولان فنی
  • قطع ارتباط مالی کارفرما و مسوولان فنی
  • رتبه‌بندی مسوولان فنی و واحدهای صنایع غذایی، تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
  • افزایش سرمایه‌گذاری‌ها در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    تبادل نظر صورت پذیرفت.

در این جلسه رییس سازمان با اشاره به تدوین برنامه جهش تولید با توجه به دو شاخص “دانش” و “تقویت جریان ورود سرمایه‌های مردمی به بخش کشاورزی” به اقدامات سازمان در خصوص تبیین جایگاه پروانه اشتغال سازمان در مراجع و دستگاه‌های اجرایی ملی و استانی اشاره کرد و افزود: رویکرد آموزشی سازمان از ابتدای سال ۱۳۹۹ ، توان‌افزایی و مهارت‌آموزی اعضا است و استان اصفهان با سامان‌دهی ۱۴۳ مرکز در این خصوص پیشتاز است.

مهندس تقی‌پور با تاکید به نقش نظارتی مسوولان فنی در سلامت و امنیت غذایی؛ از تلاش‌های این کارشناسان قدردانی کرده و افزود: استفاده از سامانه‌های الکترونیکی سازمان در نقش‌آفرینی کارشناسان صنایع غذایی دارای پروانه اشتغال معتبر در تهیه طرح‌های اقتصادی، نقشه جانمایی و صدور مجوزهای واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی بسیار موثر خواهد بود و سازمان تلاش خواهد کرد با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و هم‌فکری کارشناسان و صاحب‌نظران، مشکلات و موانع موجود در مسیر خدمت‌رسانی این بخش از کارشناسان سازمان را شناسایی و نسبت به پیگیری رفع این محدودیت‌ها و حمایت و تقویت جایگاه ایشان اقدام کند.

در این جلسه مقرر شد، جلسات کارشناسی برای تحقق اهداف و برنامه‌های مصوب شورای سازمان در حوزه صنایع غذایی به صورت مستمر برگزار شده و پیشنهادهای این جلسات پس از تصویب در شورای سازمان، به صورت استانی و ملی پیگیری شود.