پیگیری اجرای تبصره ۱ ماده ۱۶ قانون هوای پاک و تهیه طرح، نقشه و نظارت بر روند احداث واحدهای صنایع غذایی از طریق کارشناسان دارای پروانه اشتغال در دیدار اعضای شورای سازمان با معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان

رییس، نایب رییس و دبیر شورای سازمان روز شنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۹ با حضور در دفتر معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با ایشان دیدار و گفتگو کردند.

در این جلسه رییس سازمان ابتدا گزارشی از اقدامات سازمان در خصوص صدور و تمدید مجوزهای بخش کشاورزی توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان ارایه و تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت پذیرفته؛ استان اصفهان در سه‌ماهه نخست سال ۱۳۹۹ با صدور و تمدید ۸۹۲ فقره مجوز رتبه نخست در کشور را به خود اختصاص داده است و در بخش مجوز تاسیس گل‌خانه‌ها تعداد ۳۴۴ فقره مجوز با میانگین زمان‌بری ۲۴ روز و با سطح زیر کشت ۱۲۳.۳هکتار صادر شده است.

مهندس تقی‌پور در ادامه درخواست‌های سازمان را در خصوص موارد زیر مطرح کرد:

 اجرایی شدن تبصره ۱ ماده ۱۶ قانون هوای پاک و ابلاغ موضوع به دستگاه‌های اجرایی مربوطه از جمله سازمان صنعت، معدن و تجارت و شرکت شهرک‌های صنعتی

 ابلاغ رعایت اصول طراحی و نظارت بر احداث واحدهای صنایع غذایی و صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی از طریق کارشناسان صنایع غذایی دارای پروانه اشتغال عضو سازمان

مهندس فتحی دبیر شورای سازمان نیز با اشاره به لزوم سامان‌دهی واحدهای خرد صنایع غذایی درخواست کرد از طریق شرکت شهرک‌های صنعتی، شهرک صنایع تبدیلی و تکمیلی احداث شود تا موضوع تجمیع و نظارت بر تولیدات این واحدها صورت پذیرد.

مهندس زال‌بیک، نایب رییس شورای سازمان نیز با اشاره به توفیقات استان در تولید محصولات پروتئینی، تامین نهاده‌ها و خوراک دام از جمله سویا را یکی از مهمترین دغدغه‌های بخش دامپروری برشمرد و توجه بیش از پیش دولت برای کمک به تولیدات این بخش را خواستار شد.

دکتر قاضی‌عسگر معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان نیز ضمن قدردانی از تلاش‌های سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان در تسهیل و تسریع فرایند صدور مجوزهای بخش کشاورزی، وجود این سازمان را فرصتی برای تحقق اهداف اقتصادی با رویکرد فنی و مهندسی در بخش کشاورزی برشمرد و ضمن قول مساعد برای پیگیری درخواست‌های سازمان، تاکید کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی باید در طراحی و راه‌اندازی شهرک صنایع غذایی با برند حلال که جزو سیاست‌های اصلی اقتصادی و بسترساز ایجاد فرصت‌های شغلی در استان خواهد شد، به طور فعال مشارکت کند.

ایشان همچنین با اشاره به روند پر پیچ و خم صدور مجوز واحدهای صنایع غذایی، پیشنهاد کرد سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان می‌تواند با ایجاد شرکت‌های مشاوره‌ای در زمینه صنایع غذایی علاوه بر ارایه مشاوره‌های پیش و پس از تولید، در خصوص پیگیری درخواست‌های متقاضیان سرمایه‌گذاران نیز اقدام کند.معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان لزوم توجه به خرید تضمینی محصولات کشاورزی استراتژیک از جمله ذرت و سویا و دانه‌های روغنی مطابق با قیمت FOB خلیج فارس را گامی موثر برای تحقق الگوی کشت در کشور دانست و در این خصوص نیز خواستار مشارکت فنی و تخصصی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان شد.